Riso

ComColor Inkjet štampači

Riso ComColor FW5230

Štampa u punom koloru eliminiše potrebu za predštampanim obrascima i time značajno umanjuje cenu nabavke i skladištenja materijala.

Zbog hladnog procesa Ink Jet štampe, ostvarena je izuzetno mala potrošnja el. energije dok su odštampana dokumenta nedeformisana jer nisu prošla kroz vrući bubanj. Ovo je veoma važno kod naknadne obrade dokumenta kao što je mašinsko pakovanje

Awesome Image
  • Jeftin otisak

    jeftiniji otisak od tradicionalnog laserskog štampača

  • Identifikacija korisnika

    bezkontaktna kartica evidentira pristup i beleži poslove

  • Hladan proces štampe

    omogućava veoma malu potrošnju električne energije

Fleksibilna konfiguracija

opcioni moduli

brzi duplex skener i finišer za slaganje velike količine otštamaih dokumenata sa mogućnošću smicanja i heftanja. Awesome Image

Isplativa investicija

Riso ComColor FW5230 je idealan štampač za produkciju dokumenata u kancelarijskom i produkcionom okruženju. Veoma tih u radu i sa izuzetno malom potrošnjom el. energije predstavlja jedinsvtenu ponudu na tržištu.

Brzina štampe 120 stranica / min. Štampač koristi 4 tonera (CMYK) kapaciteta 1L svaki. Rezolucija štampe 300 x 300 dpi i 300 x 600 dpi. Veličina dokumenata: A4 i A3. Brzi skener (opcija) prati rad štampača i omogućava korišćenje uređaja kao brzi MFP koji može da se koristiti u mreži. Veliki broj opcionig feeder-a i komponenti za slaganje papira.

Pravolinijska putanja papira omogućava da se zastoji praktično eliminišu što je i potvrđeno BLI sertifikatom sa testiranom uzorkom od 1 milion otisaka bez zastoja.

Riso Kagaku, proizvođač sa sedištem i proizvodnim pogonima u Japanau, (svaki štampač je Made in Japan) ima dugu tradiciju proizvodnje kvalitetnih zređaja za štampu i reprografju.

website proizvođača www.riso.jp

Dekel pruža kompletnu tehničku podršku, obezbeđuje rezervne delove i potrošni maaterijal. Obučeni i sertifikovani serviseri, u skladu sa zahtevima korisnika, izlaze na teren i obezbeđuju da se svi poslovi klijenta obavljaju bez zastoja.

Zakažite prezentaciju

Pošaljite poruku i
kontaktiraće vas naš specijalizovani
prodavac.

Kontakt

Preuzmite
PDF Brošuruovde